Podjetje Sisas s.p.a.


Podjetje Sisas s.p.s., ustanovljeno leta 1980, je eno izmed vodilnih podjetij na področju prometne signalizacije in prometne opreme, z ustreznimi rešitvami za prometno varnost in nadzor prometa. Njihova prioriteta je varnost vseh udeležencev v prometu, bodisi voznikov, bodisi pešcev. Vsi njihovi proizvodi ne samo da sledijo trendom, temveč sami postavljajo standarde in rešitve za večjo varnost v prometu. Vsi njihovi proizvodi so prilagojeni prometnim predpisom in evropskim standardom.
V letu 2015 smo naše dotedanje uspešno sodelovanje nadgradili z ekskluzivnim zastopstvom podjetja SISAS s.p.a. iz Perugie za območje Slovenije. Njihovi elektronski sistemi prometne varnosti so eni izmed sodobnejših aktivnih oblik za povečanje varnosti v cestnem prometu.

Veseli smo, da lahko njihove proizvode ponudimo slovenskemu trgu in slovenskim upravljavcem cest, s katerimi želimo na partnerski način ponudi rešitve za večjo varnost udeležencev v cestnem prometu.

Prepričani smo, da vam lahko ob njihovi pomoči ponudimo ustrezne rešitve za večjo varnost na cestah.
 
 
 

Vprašanja in informacije

Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na +386 (0)7 496 12 61 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
© 2024 ZMAS SI d.o.o. | O piškotkih