VARNOST V PROMETU

Sistemi za varnost pešcev

Opozorilo Pešci, Varen pešec in Utripalci za prehod za pešce so varnostni sistemi za prehode za pešce. Uporabni so predvsem v naseljih, na območjih z visokim pretokom pešcev, zlasti v bližini šol, nakupovalnih centrov, parkov, železniških postaj, športnih dvoranah, itd.

 
Opozorilo Pešci
Naprava z utripajočimi lučmi opozarja voznike na prehod za pešce. Luči utripajo neodvisno od prisotnosti pešcev na prehodu in ni opremljena s senzorjem pešcev.
PDF
Varen pešec
Naprava z utripajočimi lučmi opozarja voznike na prisotnost pešcev na prehodu za pešce. Je naprednejša naprava. Luči utripajo odvisno od prisotnosti pešcev na prehodu in je opremljena s senzorjem pešcev.
PDF
Opozorilo Pešci Box
Naprava z utripajočimi lučmi v kompaktnem kovinskem ohišju opozarja voznike na prehod za pešce. Luči utripajo neodvisno od prisotnosti pešcev na prehodu in ni opremljena s senzorjem pešcev.
PDF
Opozorilo Pešci Box s senzorjem pešcev
Naprava z utripajočimi lučmi v kompaktnem kovinskem ohišju s senzorjem opozarja voznike na prehod za pešce. Luči utripajo odvisno od prisotnosti pešcev na prehodu in je opremljena s senzorjem pešcev.
PDF
Varen pešec z LED cestno svetilko
Naprava z utripajočimi lučmi opozarja voznike na prisotnost pešcev na prehodu za pešce. Je naprednejša naprava. Luči utripajo odvisno od prisotnosti pešcev na prehodu in je opremljena s senzorjem pešcev. V kompletu je tudi LED cestna svetilka. Prednost naprave je, da lahko deluje neodvisno od priklopa na električno omrežje, saj lahko deluje s solarnim napajanjem.
PDF
Utripalci za prehod za pešce
Naprava je lasten proizvod. Opremljena je z utripajočimi lučmi – utripalci, ki opozarjajo voznike na prehod za pešce. Opremljena je z znakom za prehod za pešce z notranjo osvetlitvijo in led lučmi za osvetlitev prehoda za pešce. Luči utripajo neodvisno od prisotnosti pešcev na prehodu in ni opremljena s senzorjem pešcev.
PDF
LED cestna svetilka
LED tehnologija omogoča nizko porabo električne energije, hkrati pa daje odlične rezultate osvetlite okolice. Naprava je prvenstveno namenjena za osvetljevanje ulic, parkirišč, javnih površin, križišč ipd..
PDF
Sistem semaforja za pešce “SRV 500”
Namen sistema je poleg kontrole (krmilne naprave) običajnega semaforja za pešce tudi opozarjanje voznikov na njihovo preveliko hitrost približevanja prehodu za pešce. Naprava lahko ob preveliki hitrosti vozila, ki se približuje prehodu za pešce, prižge na semaforju za vozila rdečo luč. Sistem je kompaktnih mer in ga je dokaj enostavno vgraditi in upravljati.
PDF

Vprašanja in informacije

Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na +386 (0)7 496 12 61 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
© 2024 ZMAS SI d.o.o. | O piškotkih