HORIZONTALNA SIGNALIZACIJA

Prometna signalizacija - talne označbe

Talne označbe na prometnih površinah so horizontalna prometna signalizacija, s katero se na prometnih površinah označujejo nevarnosti, prepovedi, omejitve in druge obveznosti ter obvestila za udeležence cestnega prometa. Lahko so vzdolžne, prečne ali pa druge označbe.

Pri nas lahko naročite izdelavo tankoslojnih (barva) in debelo slojnih označb (hladna plastika) ali pa izdelavo začasnih označb, ki so namenjene označevanju gradbišč na cesti, ki za določen čas razveljavijo stalne označbe in udeležencem cestnega prometa prikazujejo spremenjeno prometno ureditev. Označbe lahko za vas izdelamo strojno ali ročno, odvisno od vaših zahtev in možnosti izvedbe na terenu. Pri našem delu uporabljamo kvalitetne materiale priznanega slovenskega izdelovalca, Helios d.o.o. in ……, ki ustrezajo določbam standarda SIST EN 1436+A1 in Pravilnika o prometni signalizaciji in prometni opremi na cestah. Naše talne označbe izpolnjujejo zahteve za barvne in svetlobno odbojne lastnosti označb.

Lahko izdelamo tudi druge vrste označb (otroška in športna igrišča, skladišča, intervencijske površine ipd.).

Izdelujemo:

Vprašanja in informacije

Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na +386 (0)7 496 12 61 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
© 2024 ZMAS SI d.o.o. | O piškotkih