VARNOST V PROMETU

Prikazovalniki hitrosti in sporočil DTS

DTS naprave se uporabljajo za spremljanje prometa in preventivno opozarjanje na hitrosti vozil, s tem pa na povečanje varnosti v cestnem prometu. Delujejo s pomočjo radarske (doppler efekt) tehnologije. Na zaslonu lahko prikazujejo izmerjene hitrosti in odvisno od te, sporočila in simbole. Uporabljajo se predvsem na območjih prekoračitve hitrosti, v bližini vzgojno izobraževalnih ustanov (šol, vrtcev, ipd.) in nevarnih mestih (nevarni ovinki, križišča, ipd.).
 
DTS 600
To je najnovejša samostojna naprava, delujoča na radarskem sistemu zaznavanja hitrosti. Naprava lahko zazna hitrost in meritve statistično shrani v datoteko. Z vgrajenim sporočilnim zaslonom lahko prikazuje izmerjeno hitrost in z dvovrstičnim zaslonom besedilna sporočila, odvisno od prednastavljene hitrosti. To je klasična izvedba naprave.
PDF
DTS 600 Slim
To je najnovejša samostojna naprava, delujoča na radarskem sistemu zaznavanja hitrosti. Naprava lahko zazna hitrost in meritve statistično shrani v datoteko. Z vgrajenim zaslonom lahko izmenjajočeprikazuje izmerjeno hitrost in čustvene simbole (smeško), odvisno od prednastavljene hitrosti.
PDF
DTS Slim plus II
To je najnovejša samostojna naprava, delujoča na radarskem sistemu zaznavanja hitrosti. Naprava lahko zazna hitrost in meritve statistično shrani v datoteko. Z vgrajenim sporočilnim zaslonom lahko prikazuje izmerjeno hitrost in z dvovrstičnim zaslonom besedilna sporočila, odvisno od prednastavljene hitrosti. To je pokončna ozka izvedba, prilagojena razmeram, kjer ob cesti ni veliko prostora.
PDF
DTS Slim plus
To je najnovejša samostojna naprava, delujoča na radarskem sistemu zaznavanja hitrosti. Naprava lahko zazna hitrost in meritve statistično shrani v datoteko. Z vgrajenim sporočilnim zaslonom lahko prikazuje izmerjeno hitrost in z enovrstičnim zaslonom besedilna sporočila, odvisno od prednastavljene hitrosti. To je pokončna ozka izvedba, prilagojena razmeram, kjer ob cesti ni veliko prostora.
PDF
DTS Media sistem
Naprava deluje na radarskem sistemu zaznavanja hitrosti. Naprava lahko zazna hitrost, meritve statistično shrani v datoteko. Z vgrajenim sporočilnim zaslonom lahko prikazuje različna sporočila.
PDF
DTS 500 Opozorilni sistem
Naprava deluje na radarskem sistemu zaznavanja hitrosti. Naprava lahko zazna hitrost in meritve statistično shrani v datoteko. Z vgrajenim sporočilnim zaslonom lahko prikazuje različna sporočila. V kombinaciji z utripajočimi lučmi, ki lahko ob prednastavljeni hitrostni omejitvi, utripajo ob prekoračitvi.
PDF
DTS 500 Basic
Naprava deluje na radarskem sistemu zaznavanja hitrosti. Naprava lahko zazna hitrost in z vgrajenim sporočilnim zaslonom prikazuje izmerjeno hitrost.
PDF
DTS 500 Sistem
Naprava deluje na radarskem sistemu zaznavanja hitrosti. Naprava lahko zazna hitrost in meritve statistično shrani v datoteko. Z vgrajenim sporočilnim zaslonom lahko prikazuje izmerjeno hitrost.
PDF
DTS 500 Deluxe
Naprava deluje na radarskem sistemu zaznavanja hitrosti. Naprava lahko zazna hitrost in meritve statistično shrani v datoteko. Z vgrajenim sporočilnim zaslonom lahko prikazuje izmerjeno hitrost in besedilna sporočila.
PDF
DTS Slim
Naprava deluje na radarskem sistemu zaznavanja hitrosti. Naprava lahko zazna hitrost in prikaže izmerjeno hitrost.
PDF
DTS Slim Deluxe
Naprava deluje na radarskem sistemu zaznavanja hitrosti. Naprava lahko zazna hitrost in prikaže izmerjeno hitrost ter besedilna sporočila.
PDF
DTS Slim Graf
Naprava deluje na radarskem sistemu zaznavanja hitrosti. Naprava lahko zazna hitrost in meritve statistično shrani v datoteko. Z vgrajenim sporočilnim zaslonom lahko prikazuje izmerjeno hitrost.
PDF

Vprašanja in informacije

Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na +386 (0)7 496 12 61 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
© 2024 ZMAS SI d.o.o. | O piškotkih