VARNOST V PROMETU

Sistemi za nadzor prometa

Sistemi na nemoteč, neinvazivni način nadzorujejo promet. Naprave zaznavajo vozila, njihovo hitrost, dolžino, ipd. in podatke shranjuje v arhivske datoteke za kasnejšo obdelavo.
 
Compact 1000
Naprava je namenjena za spremljanje prometa, klasificiranje vozil in njihovo štetje ob vožnji mimo. Je naprednejši sistem za bolj stacionarno spremljanje prometa. Deluje na radarski tehnologiji. Omogoča različne načine uporabe.
PDF
Compact 1000 JR
Naprava je preprosta in lahka, v plastičnem ohišju. Namenjena je za krajša časovna spremljanja prometa, klasificiranje vozil in njihovo štetje ob vožnji mimo. Deluje na radarski tehnologiji.
PDF
Loop DTC 903
Sistem razvrščanja vozil temelji na magnetni indukcijski tehnologiji za stacionarno in polstacionarno spremljanja prometa. LOOP DTC 903 je opremljen z nizom značilnosti, ki omogočajo zelo enostavno namestitev in konfiguracijo.
PDF
Prometni analizator Ta 101
Sistem razvrščanja vozil temelji na magnetni indukcijski tehnologiji za stacionarno spremljanja prometa. Naprava lahko razvršča vozila v 8 + 1 kategorijo.
PDF

Vprašanja in informacije

Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na +386 (0)7 496 12 61 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
© 2024 ZMAS SI d.o.o. | O piškotkih